Liderul USR Botoșani: Deocamdată se pare că ieșim pe locul III, ceea ce este surprinzător pentru noi

Reprezentanții USR PLUS Botoșani au susținut declarații de presă în sedii separate, după ce s-au prezentat rezultatele exit-poll, deși au susținut un candidat unic la alegerile prezidențiale: Dan Barna. 

Liderul USR Botoșani, Andrei Drancă, a declarat, imediat după închiderea urnelor, că așteaptă rezultatele finale.

Deocamdată se pare că ieșim pe locul III, ceea ce este surprinzător pentru noi, pentru că chiar am stat în stradă, am vorbit cu lumea. Oamenii au început să ne cunoască, să ne vadă cine suntem, ce vrem și ce intenții avem. Am crezut că după 30 de ani, inclusiv și botoșănenii și toată România s-a săturat de unica clasă politică și că e momentul ca oamenii noi să acceadă în funcții de conducere. Așteptăm rezultatul și sperăm la o minune”, a declarat Andrei Drancă.

Acesta a ținut să precizeze că nu există o ruptură între USR și PLUS și că au fost ”mici chestii, dar la nivel de țară, nu doar la Botoșani. Alianța merge, în continuare” , a adăugat liderul USR. 

De partea cealaltă, președintele PLUS Botoșani, Magda Oleniuc, a declarat că nu crede în sondajul exit-poll.

Abia așteptăm rezultatele, pentru că până acum întotdeauna exit-poll-urile au avut tendința de a-i influența pe ultima sută de metri votanții neohătărâți”, a spus Magda Oleniuc.

Candidatul USR PLUS, Dan Barna, a obținut 16,4% din voturi, potrivit sondajului realizat la ieşirea de la urne de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) şi Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde.

 

 

 

One thought on “Liderul USR Botoșani: Deocamdată se pare că ieșim pe locul III, ceea ce este surprinzător pentru noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *