FOTO Un „like” pentru Sabrina și Ștefan, doi tineri din Botoșani care vor participa la Balul Bobocilor USAMV

Doi tineri din județul Botoșani participă la Balul Bobocilor al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) „Ion Ionescu de la Brad” Iași. Este vorba despre Sabrina Cioclu și Ștefan Trofin.

Balul va avea loc pe 14 noiembrie, însă până atunci se dă lupta pentru Miss și Mister Popularitate. Pentru a primi acest premiu, tinerii au nevoie de cât mai multe like-uri la pozele de concurent de pe paginile lor de Facebook – Sabrina Cioclu, respectiv Ștefan Trofin.

Buna! Numele meu este Stefan Trofin , sunt din Botosani , am 19 ani. Nu cred in horoscop dar consider ca trasaturile de Sagetator si-au pus amprenta asupra caracterului meu , impingandu-ma spre noi provocari in fiecare zi. Din aceasta cauza particip acum la balul bobocilor de la Facultatea de agricultura USAMV Iasi. Motto-ul meu este „Enjoy the ride” si daca vreti sa va imbarcati cu mine in aceasta minunata cursa apasati butonul de like si poate Botosaniul se va mandri cu un Mister Popularitate!”, spune Ștefan.

Bună! Numele meu este Cioclu Bianca Sabrina, am 19 ani, sunt din Dorohoi, iar anul acesta am intrat la Facultatea de Agricultură din Iasi. Particip la balul bobocilor pentru că sunt o persoană competitivă,vreau sa mă perfecţionez ,imi place să fiu in centrul atenţiei, să cunosc persoane noi, iar acest concurs îmi dă ocazia să fac acest lucru. Sunt o fire energică, am simţul umorului si îmi place să fac lumea să râdă. Îmi plac experienţele noi,iar distracţia este pe primul loc, deşi sesiunea acuş vine. Sper să rupeţi câteva minute din timpul dumneavoastră şi sa mă votaţi dând un like la poză! Mulţumesc!!”, spune Sabrina.

Tema Balului Bobocilor Universității de Științe Agricole si Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” este “La Casa de Papel”, unul dintre cele mai urmărite seriale de pe Netflix, construit în dulcele stil clasic al genului “heist movie” (film despre jafuri).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *