VIDEO O tânără din Botoșani, cu o voce inconfundabilă, a lansat o melodie cu Dorian Popa

O tânără din județul Botoșani, cu o voce inconfundabilă,  a lansat o nouă piesă ce are mari șanse să ajungă în topurile muzicale din România. După colaborarea cu Connect-r, dorohoianca Ana Maria Alexie, sub numele de scenă Elianne, în vârstă de 24 de ani, a lansat cu Dorian Popa melodia „Fără tine”.

Melodia a fost lansată pe 6 noiembrie, muzica și versurile fiind compuse de  Alexie Ana Maria (Elianne), Niculae Robert Andrei.

Ana Maria Alexie este o tânără frumoasă, dar care a preferat să se facă cunoscută prin vocea sa și nu prin felul în care arată. Chiar și așa are mare grijă de corpul său și adoră să facă sport. Aceasta a fost mereu atentă la corpul ei și a apelat și la profesioniști.

Nu țin un regim alimentar în mod special. Încerc să mențin o dietă cu un consum de zahăr redus și cu putini carbohidrați, însă mai am scăpari din când în când, ca oricine, de altfel! Am avut un antrenor de XBody anul trecut care a reușit să mă determine să fiu serioasă când vine vorba de antrenamente, să nu mai mănânc foarte mult dulce și să am o dietă mai echilibrată. Îmi e foarte greu să mă abțin de la ciocolată! Cel mai mult am rezistat trei săptămâni și mi-a fost foaaarte greu. Ha, ha, ha!”,a spus botoșăneanca într-un interviu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *