Jumătate din municipiul Botoșani lăsat în benză, azi noapte, de o pană de curent. „În mod absolut suspect, avaria a coincis și cu intervalul orar în care în secțiile de votare din tot orașul se recepționau buletinele de vot pentru alegeri”

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, se arată revoltat de faptul că mai mult de jumătate de municipiu a rămas fără curent electric, sâmbătă seară, după o pană de curent. Edilul susține că pana de curent nu a fost doar neplăcută, ci și suspectă.

Îmi exprim nemulțumirea profundă pentru pana de curent care a afectat, în această seară (n.r. sâmbătă), mai mult de jumătate din oraș. Încă o dată E-ON se dovedește incapabilă să asigure furnizarea fără sincope a energiei electrice. De data aceasta, avaria s-a produs în timpul derulării evenimentului sportiv cu cel mai mare impact și cea mai mare cotă de interes din acest an, meciul de fotbal dintre FC Botoșani și FCSB, nepermițându-le miilor de suporteri botoșăneni care nu au prins bilete pe stadion să își urmărească favoriții. În mod absolut suspect, avaria a coincis și cu intervalul orar în care în secțiile de votare din tot orașul se recepționau buletinele de vot pentru alegerile de mâine (n.r. duminică). Personal nu exclud varianta ca avaria din această seară să nu fi fost un accident și le solicit responsabililor E-ON, dar și instituțiilor abilitate să ancheteze acest incident și să furnizeze explicații privind cauzele avariei”, spuns Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com