VIDEO Accident cumplit! Momentul în care un șofer ucide doi tineri cu un camion

Un șoferul din Telechiu, județul Bihor, este acuzat că, marți seară, în timp ce se afla la volanul unui TIR, a accidentat mortal doi consăteni, iar apoi a plecat de la locul accidentului a fost arestat preventiv. Măsura a fost dispusă, joi, de judecătorul de drepturi şi libertăţi din Aleşd, pentru o perioadă de 30 de zile, după cum arată un comunicat transmis, vineri, de Poliția Bihor, scrie ebihoreanul.ro.

Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere a Primăriei Ţeţchea, iar din filmare se vede cum şoferul TIR-ului, Cătălin Florin Paşcalău, 24 de ani, încercând să întoarcă dintr-o mişcare întregul ansamblu, a intrat pe contrasens şi pe acostament, unde cele două victime stăteau în iarbă. Pentru că nu a putut vira, Paşcalău a oprit şi a efectuat o manevră scurtă de mers înapoi, intrând apoi din nou cu roţile TIR-ului pe acostament. În imaginile şocante se vede cum capul de TIR trece peste corpurile celor doi bărbaţi.

Video: ebihoreanul

Victimele, un bărbat de 30 de ani şi unul 35 de ani, ambii din Telechiu, au murit pe loc, iar şoferul şi-a continuat drumul, fiind găsit de poliţişti în localitatea Iernut, judeţul Mureş şi adus, acasă, miercuri, de poliţişti, care au şi sarcina de a verifica dacă pe maşina condusă de Paşcalău au rămas urmele accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *