FOTO! Botoșăneanul de la Antena 1, certat de bunică, după ce și-a făcut primul tatuaj: A început să țipe după mine că sunt pușcăriaș

Cătălin Bordea este un împătimit al tatuajelor și are în plan să se acopere din cap până în picioare. Chiar dacă pasiunea îi aduce multă împlinire, unele rude nu prea sunt de acord cu alegerile sale, iar tatuajele de pe piele sunt motiv de gâlceavă în familie. 

 
Și asta nu este tot! Cătălin Bordea, rebel și nonconformist cum îl știm, a vrut să se laude cu primul său tatuaj și a mers imediat în club. Dar când s-a întors acasă a fost luat la rost chiar de bunica sa, care l-a certat pentru alegerea făcută. 

„Mama nu a înțeles ce e, nu a dat importanță, iar bunică-mea a început să țipe după mine că sunt pușcăriaș, puscăriașul, puscăriașul și culmea, când mi-am făcut tatuaj cu portretul ei a zis, sunt frumoase, sunt frumoase.”, a mai spus Cătălin Bordea

Nu se oprește aici și are în plan să se tatueze pe tot corpul, tatuajele fiind cea mai mare pasiune a sa: „Vreau să mă tatuez din cap pana în picioare. Aici va fi copacul vieții și încă unul aici, o chestie foarte faină.”, a povestit Cătălin Bordea, la Antena Stars. 

Sursa: spynews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *