Agenții economici botoșăneni pot solicita școlarizare în învățământul dual și în învățământul profesional, pentru anul școlar 2020-2021

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, în perioada 11-22 noiembrie 2019, desfășoară acțiuni de popularizare, în rândul operatorilor economici din județ, a oportunităților de solicitare a școlarizării în învățământul dual și profesional – anul școlar 2020-2021.

În acest context, pentru învățământul dual, operatorii economici interesați sunt invitați să transmită, până la data de 22 noiembrie 2019, la Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic București, solicitările de școlarizare în învățământul dual, conform modelului de solicitare postat pe site-ul I. Ș. J. Botoșani (http://www.isjbotosani.ro/categorie/Discipline+tehnice).

Solicitările operatorilor economici se pot transmite prin e-mail la adresa [email protected]. Pentru învățământul profesional, operatorii economici interesați sunt invitați să transmită, până la data de 22 noiembrie 2019, unităților de învățământ din județul Botoșani sau Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, solicitările de școlarizare în învățământul profesional pentru anul școlar 2020-2021, conform modelului de solicitare postat pe site-ul I. Ș. J. Botoșani (http://www.isjbotosani.ro/categorie/Discipline+tehnice). Unitățile de învățământ profesional și tehnic vor încheia, până la data de 29 noiembrie 2019, contracte – cadru cu operatorii economici interesați pentru formarea profesională a elevilor din învățământul profesional.

Formularele – model de solicitare a școlarizării, lista unităților de învățământ cu calificările profesionale acreditate/autorizate și toate celelalte documente referitoare la organizarea și funcționarea învățământului profesional și a învățământului dual pot fi descărcate de pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani (http://www.isjbotosani.ro/categorie/Discipline+tehnice).

Sursa: comunicat ISJ Botoșani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *