FOTO & VIDEO „Nebunie” la Sala Polivalentă cu Ștefan Bănică. Oamenii s-au ridicat în picioare, au dansat și au cântat alături de el

Ștefan Bănică, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România,  a adus, joi seară, în fața botoșănenilor un show live unic,  plin de energie, emoție și muzică bună. A ridicat întreaga sală în picioare, iar oameni de toate vârstele, de la copii până la bunici, au dansat și au cântat alături de el hiturile sale.

Artistul a încântat publicul cu melodiile care au făcut furori de-a lungul carierei sale de peste 30 de ani. Show-ul a fost presărat cu momente amuzante, spre deliciul publicului. 

Ne-am îmbrăcat toți în negru pentru că am văzut că sunteți morți după noi”, a spus Ștefan Bănică, stârnit hohote de râs în sală.

Ștefan Bănică este un cântăreț de muzică ușoară, rock, moderator TV, actor de film și teatru român-un artist în adevăratul sens al cuvântului-care prin performanța sa de excepție la fiecare spectacol susținut a reușit să ridice în picioare un public de toate vârstele, stârnind valuri de aplauze și zâmbete și să marcheze showbiz-ul românesc și internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *