Prefectul județului Botoșani i-a cerut numărul de telefon ministrului MAI, în prima videoconferință. Ministru: La ora 17.01 să îmi dați mesaj sau să mă sunați

Prima videoconferință între prefecți și Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a avut loc joi, iar una din teme a fost organizarea alegerilor prezidențiale. Prefectul județului Botoșani, Dan Șlincu, i-a spus ministrului că există o problemă cu alimentarea energiei electrice la o secție de votare din comuna Vorona, însă problema va fi rezolvată până joi, până la ora 17.00. 

La Botoșani a fost stabilit graficul de distribuire a buletinelor de vot și a celorlalte materiale necesare votării pentru 9 noiermbrie. (…)Suntem în grafic cu toate activitățile, A apărut o mică problemă la o secție de votare din comuna Vorona, mai exact la secția 420, care nu este alimentată cu curent electric, dar m-a asigurat domnul director al firmei de energie electrică că această problemă se va rezolva până la ora 17.00”, i-a spus prefectul Dan Șlincu.

Ministrul Marcel Vela i-a răspuns: ”Am o rugăminte, domnule prefect! La 17.00 și un minut să mă sunați”.

Prefectul de Botoșani i-a spus că îl sună, dar că nu îi știe numărul de telefon.

”Vă sun, dar trebuie să fac rost de numărul dvs. de telefon”, i-a spus Șlincu, la care replica ministrului a fost una imediată: ”O să vi-l dau. Îl anunț public. Notați! Sunt persoană publică. Aștept la ora 17.01 să îmi dați mesaj sau să mă sunați. Vreau să știu că există energie electrică în secția respectivă și că procesul electoral nu este afectat”, i-a mai spus ministrul Marcel Vela prefectului de Botoșani. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *