Marius Croitoru, înaintea meciului pe care FC Botoșani îl va juca cu FCSB: Este o echipă care de zece meciuri nu pierde. Nu e uşor

FC Botoșani va avea meci greu sâmbătă. Întâlnește cea mai în formă echipă din România, în acest moment, FCSB. Partida va avea loc de la ora 20.30. Antrenorul FC Botoșani, Marius Croitoru, speră ca jucătorii săi să facă un joc bun, spectaculos.

„Greu e spus. E un meci împotriva celei mai în forme echipe din România în acest moment, echipa care de zece meciuri nu a pierdut, cu jucători foarte valoroşi. Ne dorim din tot sufletul să facem un joc bun, să fie un spectacol şi cel mai bun să câştige. Cu siguranţă va fi un meci deschis”, a spus Croitoru.

Mihai Roman nu va putea juca în partida de sâmbătă.

Mă depăşeşte pe mine. Nici nu am ştiut. Am aflat şi eu. Încercasem să cristalizăm un prim 11, aşa … Normal că dezechilibrează puţin când un titular, cel puţin unul din titularii care au jucat în ultimele etape şi a făcut-o bine, să nu fie apt de joc, dar sunt alţii care abia aşteaptă şi sper ca la ora meciului să fac alegerea cea mai bună”, spune antrenorul.

FCSB nu e de neînvins, spune Croitoru, dar problema este că jucătorii sunt în formă.

Este o echipă care de zece meciuri nu pierde. Nu e uşor. Din punct de vedere moral, sunt la cotele cele mai înalte, fizic stau bine, s-au liniştit, au adunat puncte, au revenit în prima pare a clasamentului şi e şi normal să aibă o superioritate din acest punct de vedere, al moralului, dar şi eu am băieţi extraordinari de echipă, fotbalişti extraordinari, caractere frumoase. Şi noi avem în ultimele cinci etape trei victorii şi un egal. Suntem două echipe în formă”, a declarat Croitoru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com