Farsă terminată la spital pentru un elev de 13 ani! Ce i-au făcut două colege

IPJ Buzău a demarat o anchetă după ce poliţiştii au fost sesizaţi de medicii Spitalului Judeţean că la Urgenţe se află un copil de 13 ani care a băut apă cu săpun lichid. În urma verificărilor, s-a stabilit că băiatul a ingerat săpunul lichid diluat pe care I l-au pus în sticla personală două colege de şcoală, în timp ce acesta era la ora de sport iar ele erau în clasă, fiind scutite, scrie Romaniatv.net.

Băiatul de 13 ani, elev în clasa a opta la Colegiul Naţional Bogdan Petriceicu Hasdeu, a început să se simtă rău marţi, la scurt timp după ce a ajuns acasă de la şcoală. I-a spus bunicului său că nu se simte bine, moment în care a relatat că după ora de sport la care a participat la şcoală, a băut apă din sticla personală, dar a simţit un miros şi un gust ciudat.

Bunicul copilului a sunat salvarea iar băiatula fost transportat la Spitalul judeţean Buzău unde medicii l-au perfuzat şi I-au administrat tratamentul specific în astfel de cazuri.

Ulterior, medicii au anunţat Poliţia. ”La unitatea de primiri urgenţe Pediatrie a fost transportat un minor de 13 ani. El prezenta dureri abdominale şi vărsături iar în urma consultului de specialitate medicul a constatat că acesta a ingerat săpun lichid diluat În urma tratamentului, copilul a fost externat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bunilă.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că totul s-a întâmplat la ora de sport, când băiatul de 13 ani nu se afla în clasă. Două colege care ar fi fost scutite de la oră şi care ar fi rămas în clasă i-ar fi pus băiatului săpun lichid în sticla cu apă, iar când acesta a revenit, după ora de sport, a băut din recipient.

Miercuri, cele două fete vor fi audiate de poliţişti în prezenţa părinţilor, în cadrul anchetei demarate de oamenii legii. Cel mai probabil, şi conducerea Colegiului Hasdeu, unul dintre cele mai prestigioase licee din ţară, va demara propria anchetă în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *