Actorii Teatrului ”Mihai Eminescu” amenință cu proteste. Directorul teatrului: Am avut răbdare, multă, multă, dar se pare că această liniște a făcut bine cuiva

Actorii Teatrului ”Mihai Eminescu” din Botoșani amenință cu proteste, după ce constructorul ar fi anunțat că banii pentru consolidarea clădirii teatrului sunt insuficienți și de această dată.

Suma solicitată de constructor pentru alte lucrări neprevăzute în proiect se ridică la 1,2 milioane de lei. În cazul în care nu primeşte aceşti bani, constructorul a anunţat că sistează lucrările şi părăseşte şantierul.

Acest lucru i-a nemulțumit pe actorii botoșăneni, care au anunțat că ies în stradă din cauza trenării lucrărilor. 

Există o firească nemulțumire pentru acești ani care au trecut. Actorii își văd șubrezită evoluția, cariera de această evoluție într-o încropeală, într-un provizorat într-o casă de cultură. Avem și noi, teatrul, așteptări. Am avut răbdare, multă, multă, dar se pare că această liniște a făcut bine cuiva, care s-ar putea să ceară greutatea teatrului în aur. Ce facem, așteptăm să dăm greutatea Teatrului Eminescu în aur acelui care are astfel de pretenții, care par să ducă la nesfârșit?”, a spus Traian Apetrei într-o conferință de presă. 

Directorul teatrului mai spune că lucrările invocate de  constructor ar consta de fapt în „niște mutări de schele și niște mutări de pământ”.

Lucrările de consolidare la teatru au fost câştigate de firma LDC Trust Construcţii MV, cu o valoare de 2,8 milioane de lei fără TVA, iar la sfârșitul lunii noiembrie ar trebui finalizate. 

4 thoughts on “Actorii Teatrului ”Mihai Eminescu” amenință cu proteste. Directorul teatrului: Am avut răbdare, multă, multă, dar se pare că această liniște a făcut bine cuiva

 1. Bataie de joc de cultura Botosaniului !
  Domnule primar tot dati vina pe altii de 7 ani ??
  De ce faceti acest lucru, cum de va mai suporta botosanenii la Primarie si va aleg cu toate ca va bateti joc de ei??

 2. Domnule primar se pare ca se gasesc bani pentru tot felul de asfaltari, proiecte de tot felul dar pentru Teatrul reprezentativ pentru oras nu??
  Daca ar iesi in strada segmentul de populatie care iubesce cultura ,acum pentru obiectiv TEATRUL MIHAI EMINESCU credeti ca ar fi bine??
  Ati dat vina pe cel care a fost primar dar in 4 ani nu sau gasit bani??
  LIPSA DE INTERES PENTRU BOTOSANENI! CLAR??

 3. Primaria se aude ??primare daca tu te duci doar in alte parti, lasa orasul sa mearga la teartu!
  NU facaeti nimic pentru judetul Botosani , la teatru vin si cei de la Dorohoi Saveni si chiar din mediul rural!
  RUSINE SA VA FIE DACA ERA CEVA DE FURAT DIN BANII DE LA TEATRU ERA GATA !
  NEINTELECTUALILOR DE LA PRIMARIE, RUSINE SA VA FIE!

 4. Iubitorii de teatru sa facă boicot împotriva primăriei la alegerile ce vin! Spun unii ca daca nu iese șpagă nu se face nimic !! CORUPȚIA UCIDE CULTURA!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com