FOTO Un BMW s-a izbit puternic într-un gard. Un tânăr și iubita sa, grav răniți

Accident teribil, un şofer de 19 ani a făcut BMW-ul praf la Craiova. El şi iubita lui au fost scoşi cu descarcerarea dintre fiare, după ce bolidul a intrat cu viteză într-un gard luni noaptea, scrie Observator. Un tânăr din Craiova care se afla la volanul unui BMW, la intersecţia cu bulevardul Romanescu, a pierdut controlul direcţiei. După ce a scos din pământ un arbore ornamental de pe trotuar, s-a izbit violent de un gard de beton. Atât şoferul cât şi pasagera din maşină au rămas încarceraţi.

Potrivit IPJ Dolj, tânărul se afla la volan și pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcției, lovind o altă mașină care era parcată și un copac de pe marginea șoselei.

„Un tânăr de 19 ani, din Craiova, a condus un auto pe Bulevardul Nicolae Romanescu, nu a adaptat viteza la condițiile de drum(carosabil umed), a pierdut controlul volanului și a lovit un autoturism parcat și un copa.”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *