Becali vrea un jucător de la FC Botoșani, Iftime nu îl dă: Nu vreau să mă păcălesc ca la Moruțan, care joacă la FCSB ca boxerii!

Andrei Chindriș (20 de ani) este dorit la FCSB de Gigi Becali, cel care îl percepe ca și înlocuitorul perfect pentru Bogdan Planic. După partida cu Voluntari, joc în care internaționalul Under 21 a și marcat, Marius Croitoru a anunțat că jucătorului său i-a fost prelungit contractul.

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoșani, a vorbit pentru ProSport despre situația fotbalistului său, cel pe care nu îl lasă să plece sub nici o formă la FCSB, indiferent de oferta pe care Gigi Becali ar intenționa să i-o facă. „Vreau să clarific încă de la începutul discuției un lucru! Contractul lui Chindriș i-a fost prelungit încă din vară, după ce am stabilit cu Marius Croitoru că o să jucăm cu el titular, atunci când a plecat Burcă. El are contract acum cu noi pe patru ani.Tot atunci i-a fost mărit și salariul lui Andrei, deoarece nu puteam să țin la echipă pe 1.000 de euro un fotbalist de valoarea lui Chindriș. Că Marius Croitoru v-a anunțat acum, că i s-a prelungit contractul lui Chindriș, atunci este altă treabă, dar contractul lui Chindriș fusese prelungit încă din vară”, și-a început discursul Valeriu Iftime.

„Nu vreau ca Andrei Chindriș să aibă soarta lui Moruțan!”

În continuare, Valeriu Iftime a vorbit și despre oferta pe care Gigi Becali i-a făcut-o pentru Chindriș. „Acum aș vrea să vorbesc despre un posibil transfer al lui Chindriș la FCSB pentru ultima oară. Am discutat și cu Gigi Becali, dar și cu Andrei. Băiatul m-a înțeles, iar eu sper că m-a înțeles și Gigi. Nu se pune problema ca Andrei să plece de la Botoșani în această iarnă. Poate să îmi dea Gigi cât poate el de mult, nu îl dau în iarna asta nici mort. Pe Andrei îl voi ține la FC Botoșani sigur până în vara anului viitor. Vreau să joace la mine titular un an de zile meci de meci. Planul ăsta l-am stabilit încă din vara acestui an. Nici în Germania nu o să îi dau drumul. Nu vorbesc aiurea, că am ceva pentru Chindriș și din Germania. La FCSB nu vreau să îl dau acum pentru că nu vreau ca acest băiat să pățească ce pățește acum Moruțan la FCSB. Vouă vă place ce se întâmplă cu Moruțan? Mie nu îmi place absolut deloc, dar nu m-am mai înțeles cu el. Era disperat să plece, iar acum a ajuns să joace la FCSB ca boxerii, joacă doar câteva minute. Eu i-am zis să stea la mine un an ca să joace meci de meci, nu șase luni. L-am avertizat că riscă să se ducă acolo și să stea rezervă. Era jucătorul celor de la FCSB, dar ne puteam înțelege să fie împrumutat la Botoșani un an. Juca cu numărul 10 și îl făceam unul dintre cei mai buni mijlocași din România, dar nu a vrut el să mai stea. Pentru FCSB el a ratat și BAC-ul, iar eu am ținut mult de tot la Moruțan. Țin și acum, dar nu vreau să facem cu Chindriș aceeași greșeală”,a încheiat Iftime.

Sursa: prosport.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *