FOTO! Femeia care și-a ucis cu cruzime fiul, internată la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean

Femeia din Săveni, care și-a înjunghiat mortal fiul de 17 ani, a fost internată la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean.

Ea era internată inițial la Spitalul Județean, după ce a încercat să se automutileze, însă, întrucât rănile nu i–au pus viața în pericol, a fost transferată, luni după-amiază, la Psihiatrie, unde va rămâne internată petru o evaluare, urmând a fi cercetată pentru omor.

Medicii au descoperit că femeia a avut un sindrom depresiv în urmă cu 13 ani.

Cazul de la Săveni a șocat întreaga comunitate. Femeia a avut o ceartă cu soțul, care a amenințat-o că îl ia pe băiat și pleacă. Enervată, aceasta a luat o oală cu apă fierbinte și a aruncat-o peste soț, moment în care a apărut și băiatul, care se pregătea să plece la școală. Când l-a văzut, femeia a pus mâna pe cuțit și i-a spus soțului că decât să îi ia fiul, mai bine mor amândoi.

Fara a sta prea mult pe gânduri, a luat un cuțit și și-a înjunghiat copilul în gât și abdomen.

După ce a realizat ce a făcut, femeia s-a înjunghiat și ea în abdomen.

Două ambulanțe cu medic au plecat la locul tragediei și au preluat cele două victime.

Adolescentul era în stop cardio-respirator și transportat la Secția Pediatrie a Spitalului Județean, în timp ce femeia a fost transportată și ea la spital.

În ciuda eforturilor medicilor, băiatul nu a mai putut fi salvat.

Primarul orașului Săveni, Relu Târzioru, spune că familia era una liniștită și înstărită și că nu a auzit să fi avut vreodată probleme. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *