Un soț bătăuș a încălcat ordinul de protecție… de foame

Un bărbat de 57 de ani, din Zănești, județul Neamț, a fost reținut de polițiști, pe 3 noiembrie, pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu… de foame.

Din cercetări a reieșit că, la data de 31 octombrie a.c., pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 57 de ani, din Zăneşti, ar fi exercitat acte de violenţă asupra soţiei sale, de 54 de ani, şi ar fi ameninţat-o. Astfel, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, prin care acesta a fost obligat să părăsească locuinţa comună și să păstreze o distanţă de minim 100 de metri faţă de aceasta, scrie ziarpiatraneamt.ro.

La data de 3 noiembrie a.c., bărbatul a încălcat, în mod repetat, obligațiile dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu, pătrunzând atât în curtea locuinţei cât şi în imobil, unde a fost depistat de către poliţişti.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor.

În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *