FOTO! Accident grav pe o stradă din municipiul Botoșani provocat de o șoferiță. Un copil de un an și trei luni și tatăl acestuia au ieșit prin ușă în momentul impactului. Update!

Accident grav, duminică seară, pe o stradă din municipiul Botoșani. O șoferiță de 28 de ani care circula pe strada Ion Pillat nu respectă semnificația indicatorul STOP și intră în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar pe strada Tudor Vladimirescu, condus tot de o femeie, în vârstă de 35 de ani. 

În urma impactului, șoferița vinovată a fost rănită, dar și fetița acesteia de un an și trei luni. Inițial, s-a spus că fetița ar fi fost aruncată pe geamul lateral însă, în urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că aceasta s-ar fi aflat în brațele tatălui  iar în momentul impactului au ieșit amândoi prin ușă. 

De asemenea, a fost avariat și un autoturism care era parcat. 

Șoferița care a provocat accidentul nu era băută. 

One thought on “FOTO! Accident grav pe o stradă din municipiul Botoșani provocat de o șoferiță. Un copil de un an și trei luni și tatăl acestuia au ieșit prin ușă în momentul impactului. Update!

  1. din ce in ce mai multi idioti la volan.. speram sa nu ne mai intalnim cu aceasta doamna care era sa isi omoare copilul prin trafic… sper ca pune stop la soferie daca semnele nu le vede…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *