VIDEO Un șofer a fugit în șosete pe câmp după ce s-a răsturnat cu mașina

Un bărbat a fost protagonistul unui eveniment rutier spectaculos, în comuna argeșeană Bradu. Acesta s-a răsturnat cu mașina pe care o conducea, a coborât și a fugit pe câmp în șosete. Polițiștii au demarat cercetări pentru depistarea acestuia.Se pare că, şoferul unei limuzine a încercat să evite impactul cu un alt autoturism. A tras brusc de volan, moment în care a pierdut controlul vehiculului. S-a răsturnat cu maşina şi a fugit în şosete, pe câmp. Autoturismul a rămas suspendat cu botul în şanţ şi roţile în sus, scrie Realitatea de Arges.

Când echipele de salvare au ajuns la faţa locului, nimeni nu era rănit. Şoferul dispăruse. Martorii, persoane aflate în cealaltă maşină, au povestit că fugarul avea geacă neagră, pantaloni de aceeaşi culoare şi şosete albe.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru depistarea şoferului fugar. Proprietarul maşinii este un bărbat din comuna Bradu dar nu se ştie sigur dacă el a condus autovehiculul. În plus acesta re permis valabil ţi nu ar fi avut motiv să fugă decât dacă era băut.

Potrivit legii, având în vedere că nu este vorba de un accident soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale, şoferul are dreptul să se prezinte la Poliţie în 24 de ore de la eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *