Bărbatul care a urmărit două tinere pe o stradă din municipiul Botoșani, având asupra sa două cuțite, arestat preventiv. A încălcat măsura controlului judiciar!

A beneficiat de clemenţă şi a fost lăsat în libertate, cu unele restricţii, însă a încălcat măsura. Pe 30 octombrie, instanța de judecata a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a unui tânăr de 28 de ani din localitatea Avrămeni, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

In urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 15 octombrie, acesta a urmărit două tinere de 18, respectiv 15 ani din municipiul Botoșani și ulterior a adresat amenințări cu acte de violență unui minor de 17 ani, chemat în ajutor de acestea.

In momentul comiterii faptei, tanarul de 27 de ani avea asupra sa două cuțite.

In perioada in care acesta s-a aflat sub măsura controlului judiciar, a fost monitorizat de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale- Biroul Supravegheri Judiciare, care au stabilit faptul ca bărbatul a încălcat, cu rea-credință, obligațiile prevăzute de lege, motiv pentru care au sesizat Parchetul de pe langă Judecătoria Botoșani.

Tânărul a fost reținut și ulterior introdus în arestul IPJ Botoșani.

Înfiorător! Două tinere, urmărite pe o stradă din municipiul Botoșani de un individ care avea asupra sa două cuțite. Cum s-a întâmplat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *