Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Bogdan Planic: Se bate cu un club din Germania pentru un jucător de la FC Botoșani

Foto: Digi sport

Gigi Becali a anunțat după victoria cu Hermannstadt, scor 4-0, că vrea să mai transfere un atacant și un fundaș central. A găsit apărătorul care l-ar putea înlocui pe Bogdan Planic: Andrei Chindriș (20 de ani) de la FC Botoșani.  

„Am discutat şi cu Vintilă despre situaţia lui Planic şi i-am zis ce să îi transmită. Planic rămâne la noi doar dacă acceptă contractul pe care eu îl ofer, nu cum vrea el. Am discutat cu Iftime de la Botoşani despre Chindriş, însă tot nu vrea să mi-l dea. Îl mai las o perioadă, să zicem până în iarnă, dar despre Miron nu prea am ce să vă spun”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport. 

Patronul Botoșaniului, Valeriu Iftime, a explicat de ce nu vrea să îl cedeze pe Chindriș la FCSB, dezvăluind faptul că tânărul fundaș are ofertă și din Germania.  

„Eu am vorbit cu Gigi Becali şi i-am explicat din nou cum stă situaţia cu Andrei Chindriş. I-am spus clar că ţin destul de mult la un jucător de nici 21 de ani. I-am zis că am şi alte oferte pentru Chindriş, iar una este foarte bună. Mi-a venit recent o propunere de transfer pentru Andrei de la un club din Germania. La această oră cota lui Chindriş este în creştere, deoarece a devenit titular la U21”, a spus Valeriu Iftime, pentru sursa citată. 

Gigi Becali a mai transferat patru jucători de la FC Botoșani: Olimpiu Moruțan (20 de ani), Răzvan Oaidă (21 de ani), Cătălin Golofca (29 de ani) și Mihai Roman I (35 de ani), dar doar primii doi au rezistat la FCSB. Ceilalți doi s-au întors la Botoșani, iar Golofca a fost transferat ulterior la CFR Cluj. 

Sursa: gazeta sporturilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *