FOTO! Spuma oamenilor de afaceri din Botoșani, la balul organizat de Camera de Comerț

Cei mai importanţi oameni de afaceri s-au adunat, vineri seară, la balul organizat de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Botoşani.

Evenimentul a adunat reprezentanţi ai celor mai importante firme din judeţ care au fost ierarhizate în mai multe topuri după rezultatele obţinute în cursul anului 2018.
Noutatea acestui an în cadrul balului oamenilor de afaceri îl reprezintă un top al exportatorilor din județul Botoșani. 

Balul a avut loc la Cucorăni, iar ținutele invitaților au fost care mai de care mai elegante. 

Printre paricipanții la eveniment s-a numărat președintele Consiliului Județean Costică Macaleţi, dar și senatorul Costel Șoptică . Dintre oamenii de afaceri care au dat curs invitaţiei s-au numărat Tonino Boldea şi soţia Anca de la grupul de firme Five Continents şi Anca Farm, Mihai Vrăjitoru de la firma Conrec, Gheorghe Ciubotaru de la Electroalfa , soții Carmen și Dumitru Solomonescu de la Lacto Solomonescu, fostul prefect Cristian Roman, Viorel Iliuţă de la Elsaco, familia Bidaşcă de la grupul de firme Pita, Sorin Cornilă de la Powerline şi Ciprian Huţanu de la Dom Auto, Lucian Crețu de la Terra Construcții, Gerard Losson de la Formens, Paul Tomescu-administrator La Strada, Doru Barbacaru de BD Electroservice, Dumitru Balan de la Microbuzul, iar de la Voronskaya a participat directorul Gabi Sănduc. 

Președintele Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură Botoşani, Valeriu Iftime, s-a declarat dezamăgit de prezența redusă a autorităților locale și parlamentarilor din Botoșani. Acesta a spus că a trimis invitații către toți aceștia, însă la eveniment a participat doar președintele CJ, Costică Macaleți și senatorul PNL, Costel Șoptică. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *