FOTO Mici, dar talentați! Copiii de la Trupa Mică de Teatru a Școlii Populare de Arte din Botoșani au câștigat marele premiu al Festivalului de Teatru „Rampa Teatrală”

Trupa Mică de Teatru a Școlii Populare de Arte „George Enescu”, din Botoșani, s-a întors, săptămâna trecută, cu marele premiu al Festivalului de Teatru „Rampa Teatrală” de la Pașcani, pentru spectacolul „Fata fabei și fata moșneagului”, de Ion Creangă. Din distributie fac parte: Fata babei – Sovan Ilinca,  Fata mosneagului – Gradinariu Elena,  Baba- Albota Raluca, Mosneagul – Hobjila Matei, Catelusa -Braineanu Maria, Parul-Albota Raul
Fantana -Cimpoiesu Miruna, Cuptorul-Bunu Ingrid, Sfanta Duminica-Cimpoiesu Andreea, Tarancuta-Raileanu Ilinca, Coordonator si regizor- Silvia Raileanu.

Cei mai mici – cei mai voinici, asa imi place sa-i numesc pe acesti minunati copii care au ales sa isi petreaca timpul liber intr-un mod atat de frumos, adica incercand sa faca teatru si chiar reusind. Nu este primul lor premiu au mai castigat anul acesta, in luna mai, Premiul pentru cel mai bun spectacol la Festivalul „De-a rasul, plansul” de la Brasov”, a spus actrița Silvia Răileanu, cea care s-a ocupat îndeaproape de micuți.

Copiii din Botoșani au fost actorii cei mai mici care au luptat cu trupe la categorii de divese vârste din București, Sibiu, Brasov, Focsani, Iasi, ei fiind cei mai mici din ambele concursuri.

„Vreau sa va spun ca nu e usor sa castigi, ei chiar au meritat si au muncit pentru asta. Au luat in serios toate indicatiile primite si am reusit intreuna cu ei sa facem un spectacol legat cu miscare, text, muzica. Copiii au inteles ce inseamna spirit de echipa, s-au completat unii pe altii si numai asa au reusit sa ajunga la aceste minunate rezultate”, a mai adăugat Silvia Răileanu.

Este al treilea an când Școala Populară de Arte are deschisă secțiunea ACTORIE. În această scurta perioada de timp, copiii au obținut diverse rezultate: Trofeul Feativalului Lyceum cu piesa „Uldimul Godot ” de Matei Visniec 2018, Premiul pentru cel mai bun spectacol “ Fata babei si fata mosneagului “ festivalul “ D-ea rasul, plansul “Brasov. 2019, Trofeul Festivalului „Rampa Teatrala „, Pascani. Premiul pentru cea mai buna actrita Anamaria Constantin in rolul lui Godot din “ Ultimul Godot “ si Stepana Stepana din “ Cerere in casatoria “ festivalul “ D-ea rasul, plansul “Brasov, 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *