Fost taximetrist, încarcerat în Penitenciarul Botoșani după un accident mortal

detinut, gratii, celule, penitenciar, stiri, botosaniUn bărbat, în vârstă de 50 de ani, a fost încarcerat, miercuri, în Penitenciarul Botoșani după ce magistrații l-au condamnat pentru ucidere din culpă. Dorin Aelenei va sta doi ani în închisoare după ce a ucis o bătrână, cu un microbuz.

Inițial, acesta a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, dar Curtea de Apel Suceava l-a trimis după gratii pentru următorii doi ani.

Dorin Aelenei fost taximetrist și șofer de maxi taxi circula cu un microbuz, iar la un moment dat a dat înapoi cu autovehiculul și a lovit o bătrână de pe marginea drumului.

„ La 30.10.2019, ora 17.30, Secția de Poliție Burdujeni din cadrul Poliției municipiului Suceava a primit spre aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Suceava față de un localnic de 50 de ani, condamnat la 2 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă” pe linie rutieră. Bărbatul a fost identificat de polițiști, fiind reținut, escortat și încarcerat în Penitenciarul Botoșani”, potrivit IPJ Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *