Anunț de ultimă oră făcut de ministrul Transporturilor! Răzvan Cuc lansează o informație de larg interes pentru Botoșani

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a lansat, joi seară, o informație de larg interes pentru Botoșani. Acesta susține că drumul național care face legătura între Botoșani și Ștefănești ar urma să fie modernizat în cel mai scurt timp, în condițiile în care licitația pentru desemnarea constructorului are deja un câștigător.

Botoșănenii au de ce să fie optimiști. Comisia de evaluare, de la nivelul CNAIR, a finalizat analizarea oferetelor tehnice și financiare depuse. Este vorba de contractul de proiectare și execuție privind “Modernizarea DN 29D Botoșani – Ștefănești km 2+800 – km 18+500 și km 18+800 – km 48+146”. Prin raportul de atribuire oferta a fost declarată admisibilă. Procedura a fost lansată în acest an, iar oferetele au fost deschise în luna iulie. Câștigătorul licitației este o firmă românească de prestigiu care și-a dovedit experiența în diversele lucrări pe care le-a executat”, a afirmat Cuc.

Potrivit acestuia, prin modernizarea DN 29D se urmăreşte stabilizarea elementelor drumului şi înlăturarea pericolelor de alunecare, reducerea duratei de transport, creşterea siguranţei şi a confortului în trafic între municipiul Botoşani şi localităţile tranzitate de acest drum, dezvoltarea zonelor aflate pe traseu, reducerea costurilor de deplasare, îmbunătăţirea condiţiilor de mediu şi atragerea forţei de muncă locale în perioada realizării lucrărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com