FOTO Locuitorii unei comune din Botoșani, puși în pericol de un individ rău intenționat! Apa unei fântâni a fost contaminată, iar autoritățile oferă recompensă pentru a prinde făptașul

Locuitorii unei comune din județul Botoșani au fost puși în pericol de o persoană, care a contaminat o fântână din localitate, pe care o foloseau zeci de persoane.  Este vorba despre o fântână din satul Ivancăuți al comunei Păltiniș.

Potrivit viceprimarului comunei, Cosmin Drob, este vorba despre o fântană publică, din fața Căminului Cultural Ivancăuți, care a fost contaminată cu o cantitate de ulei negru de motor, de către o persoană necunoscută.

Vom solicita sprijinul instituțiilor abilitate pentru decolmatarea fântânii, fiindcă suntem nevoiți să scoatem toată apa și curățată fantâna ulterior. Apa este esența vieții! Apa necesară pentru uzul personal și casnic trebuie să fie sigură, lipsită de substanțe chimice și riscuri ce constituie o amenințare pentru siguranța oamenilor! Din acest considerent, fac un apel la omenie și la responsabilitatea tututor, în vederea situațiilor similare nedorite.  Totodată, informăm că dăm o recompensă celor care ne poate oferi detalii, sau indicii ce duc la făptuitor!”, susține viceprimarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *