Marius Croitoru, dispus să demisioneze de la FC Botoșani

Antrenorul Marius Croitoru este dispus să demisioneze de la Botoșani după înfrângerea cu 2-0 suferită în optimile Cupei României în fața nou-promovatei în Liga 1 Academica Clinceni.

Croitoru a declarat, la finalul meciului, că urmează să facă o analiză a jocului echipei și apoi va lua o decizie.

„O să fac o analiză, să vedem exact ceea ce s-a greşit. În cazul în care nu convine cuiva, nu-i nicio problemă. Da bineînţeles că sunt dispus să plec. Când lucrurile nu merg la o echipă, normal e ca antrenorul să plece, doar nu o să plece jucătorii. Dar o să fac o analiză la rece şi o să trag concluziile necesare. Nu am avut niciodată niciun semnal de la conducere şi niciun obiectiv. Singurul obiectiv pe care l-am avut de la conducere a fost să fac echipa să joace un fotbal frumos, plăcut, dar un obiectiv clar, de o clasare în campionat sau în Cupă, nu. Dar îmi doream enorm să mă calific”, a spus Marius Croitoru la interviurile de după meci.

Croitoru i-a luat locul pe banca tehnică a FC Botoșani lui Liviu Ciobotariu, care a preluat, în această vară, naționala Libanului. 

FC Botoșani, eliminată din Cupa României. Echipa lui Croitoru a pierdut rușinos la Clinceni

One thought on “Marius Croitoru, dispus să demisioneze de la FC Botoșani

  1. Croitorule. in loc de analiza iti propun sa-ti faci valiza si sa pleci unde vezi cu ochii, la echipa FC Botosani nu mai ai ce cauta, duteeeee! Si sa-ti fie rusine ca ai incurcat aceasta echipa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *