Elev de la un liceu din municipiul Botoșani, la spital după ce a fost bătut măr de un alt licean

Un elev de la un liceu din municipiul Botoșani a fost bătut măr de un individ, care era însoțit de mai mulți prieteni.

Evenimentul a avut loc, marți dimineață, chiar în fața Liceului ”Alexandru cel Bun” fost Textil, acolo unde învață victima. Băiatul de 17 ani, elev în clasa a X-a. a ieșit în pauză în fața liceului pentru a-și cumpăra de mâncare, însă acolo era așteptat de agresor,  elev la un alt liceu, și mai mulți prieteni ai acestuia.

Pe fondul unui conflict mai vechi, între cei doi a izbucnit o ceartă iar agresorul, care este de aceeași vârstă, l-a lovit în față pe elevul de la Textil.

Loviturile au fost atât de puternice, că băiatul s-a ales cu fractură de mandibulă.

Plin de sânge, acesta a cerut sprijinul cadrelor medicale. A primit ajutor la cabinetul școlii, după care a fost preluat de o ambulanță și transportat, la solicitarea școlii, la spital cu mai multe traumatisme în zona capului.

Având în vedere că incidentul s-a întâmplat în afara spațiului școlar a fost informat și polițistul de proximitate urmând a se face cercetări în acest caz”, a declarat Gabriel Hârtie, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean. 

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz și fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

One thought on “Elev de la un liceu din municipiul Botoșani, la spital după ce a fost bătut măr de un alt licean

  1. Politia ce face nu ma refer la paznicii comunali(pompos politia locala) care dorm in bocancii primariei??
    Au aparut gastile de cartier , sectoristii erau utili dar cand vrei ce atentezi la siguranta cetateanului distrugi ce rea bun! RUSINE ATI DISTRUS CE ERA BUN SECTORISTII !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *