Atenție! Vineri se deschide cea mai modernă clinică de remodelare corporală din Botoșani

Cea mai modernă clinică de remodelare corporală non-chirurgicală din Botoșani se va deschide vineri, 1 noiembrie, pe strada George Enescu din municipiu. Este vorba de clinica Monclinic, care este dotată cu tehnologie de ultimă generație în materie de remodelare corporală și facială.

Potrivit administratorului Monclinic, Mona Vrăjitoru, în cadrul Clinicii de remodelare corporală și facială, oferim soluții pentru remodelarea corpului, pentru reîntinerirea și fermitatea pielii, tratamentul celulitei, reducerea vergeturilor și cicatricelor, epilare definitivă cu IPL (6-8 ani), drenaj limfatic și îmbunutățirea circulației, dar și tratamente ale afecțiunilor pielii, precum: acneea, rozaceea, petele de culoare, îmbătrânirea prematură, pistruile, cuperoză, hemangioame, capilarele sparte, pete solare și tratamente pentru telangiectazii a venelor în pânză de păianjen.

Clinica este destinată atât femeilor, cât și bărbaților. La baza protocoalelor de tratament stă tehnologia de ultimă generație a liderului mondial în materie, compania BTL Aesthetics: Vanqusm-me, Exilis Elite, X-Wave și Exilite- IPL.

Clinica dispune, de asemenea, de echipamentul Emsella pentru combaterea incontinenței urinare, a prostatei și îmbunătățirea vieții sexuale atât la femei, cât și la bărbați.

Acest aparat se găsește în zona noastră doar la Botoșani la Monclinic. Dispozitivul utilizează un câmp electromagnetic conceput de mare intensitate, extrem de puternic (similar cu un RMN), cu acțiune selectivă și non-invazivă.

Planurile de tratament sunt recomandate în urma unei sesiuni inițiale de consultanță și evaluare.

Clinica este situată pe strada George Enescu 24, de la Capătul 1 spre Pacea pe partea dreaptă. Informații sau programări pot fi făcute la telefonul 0741.399.386

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *