Societatea Modern Calor riscă să nu mai furnizeze căldură populației și agenților economici. Apelul făcut de directorul societății!

Societatea Modern Calor riscă să nu mai furnizeze căldură pentru populației și agenți economici în perioada următoare. Anunțul a fost făcut, marți, în Colegiul Prefectural, de directorul Modern Calor, Florin Sandu.

Acesta a spus că Primăria municipiului Botoșani nu a mai acordat subvenție din luna mai, fiind vorba de 5,6 milioane lei. 

Singura problemă cu csare ne confruntăm este cea legată de subvenția pe care trebuie să o asigure primăria municipiului Botoșani. Din luna mai, această subvenție nu a mai fost acordată. Dacă nu se iau măsuri, riscăm să nu putem furniza agent termic pentru populație”, a declarat Sandu.

Potrivit reprezentanților Modern Calor, aproximativ 11.500 persoane fizice sunt racordate la sistemul de termoficare a municipiului Botoșani.

Prefectul Dan Șlincu a anunțat în ședința de Colegiu Prefectural că a înaintat către Guvern o Notă de fundamentare pentru un proiect de hotărâre  privind alocarea sumei de 5,6 milioane lei din fondul de rezervă al Guvernului pentru municipiul Botoșani.  Nota este semnată de prefect și președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *