Botoșăneanul Marius Budăi l-a lasat fără aer pe Traian Băsescu. Replică în direct

Botoșăneanul Marius Budăi, care încă ocupă funcția de ministru al Muncii, și fostul președinte Traian Băsescu au avut un duel verbal în direct la România TV. La un moment dat, ministrul PSD a avut o replică tăioasă la adresa fostului președinte, pe fondul unui dialog suprapus.

Astfel, Budăi i-a spus lui Traian Băsescu faptul că a avut timp zece ani să vorbească, iar această replică l-a lăsat fără cuvinte pe fostul lider de la Cotroceni. 

Vă prezentăm mai jos dialogul dintre cei doi și de la ce a început total: 

Traian Băsescu: Nu puteți să spuneți că lăsați o țară ca o floare și vine PNL-ul și o distruge. Lăsați o țară destul de hărțuită, cum ați și primit-o. Nu spune nimeni că ați primit o țară ca o floare, că ați primit-o de la Ponta”

Marius Budăi: Domnule președinte, așa e dialogul. Facem unul, câte unul. În sărăcie, din deprivare severă am scos peste 2 milioane de oameni și sunt date oficiale. Mai recent și sigur, nici dumneavoastră nu o să puteți spune că sunt psd-iști, Banca Mondială a revizuit pe plus și Fondul Monetar Internațional la fel. Și mai recent, Eurostat a confirmat și ea. Nici Banca Mondială, nici FMI, nici Eurostat nu sunt psd-iști. 

Marius Budăi: Domnule președinte, discutăm și facem un dialog. 

Traian Băsescu: Pe rând, da. Numai că vedeți că dumneavoastră vorbiți zece minute și eu două. 

Marius Budăi: Păi eu nu am vorbit 10 ani ca dumneavoastră, domnule președinte. Lăsați-mă și pe mine ! 

Traian Băsescu: O să vorbiți domnule, o să vorbiți… 

sursa: dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *