Cătălin Flutur: Majoritatea PSD din Consiliul Municipal Botoșani a comis astăzi un abuz de proporții. Fac apel la stoparea acestora

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, condamnă atitudinea consilierilor locali ai PSD de a numi un director general la Direcția Servicii Publice Sport și Agrement și spune că hotărârea votată luni este ilegală.

În disprețul Codului Administrativ și al altor acte normative în vigoare, în pofida avizului de legalitate negativ al compartimentelor specializate din primărie și a avizului negativ exprimat de comisia juridică din cadrul consiliului local, forțând adoptarea unei hotărâri prin care un post de magazioner a fost transformat în post de director general al DSPSA Botoșani, la conducerea direcției fiind numit, chiar și în absență, un apropiat al PSD. Denunț public cu toată hotărârea abuzul săvârșit astăzi de majoritatea PSD din consiliul local”, susține primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur. 

Edilul municipiului își exprimă totodată îngrijorarea cu privire la administrarea municipiului în următoarele 8 luni, adică până la alegerile locale din 2020, în condițiile în care, spune Flutur, PSD-ul își demonstrează încă o dată lipsa de scrupule și disperarea de a pierde puterea la nivel central și local, prin încălcarea cu premeditare a legii.

În calitate de primar, fac apel la stoparea abuzurilor aleșilor locali PSD prin aplicarea cu celeritate a legii de către instituțiile abilitate să intervină în astfel de cazuri și în primul rând de către Instituția Prefectului, cea care trebuie să acorde aviz de legalitate tuturor hotărârilor de consiliu. Personal voi uza de toate pârghiile legale pe care le am la dispoziție în calitate de primar responsabil al municipiului Botoșani pentru a reduce efectele deciziilor politicianiste disperate ale majorității PSD din consiliul municipal până în momentul în care botoșănenii vor decide, prin votul exprimat la alegerile locale de anul viitor, modificarea acestei majorități nocive, dezastruoase pentru orașul nostru”, a adăugat Cătălin Flutur. 

One thought on “Cătălin Flutur: Majoritatea PSD din Consiliul Municipal Botoșani a comis astăzi un abuz de proporții. Fac apel la stoparea acestora

  1. Dragă Fluturaș, eu nu știu ce s-a întâmplat în ședința consiliului local și de aceea nu-mi spun opinia, însă comunicatul dat de tine în presa locală este 100% politic. Prin ceea ce ai spus, te înscrii foarte bine în practica mizerabilă a lui Orban de a jigni pe toată lumea, cu excepția liberalilor ,care sunt cei mai tari din parcare, dar cu IQ-uri sub media rurală.
    Dacă majoritatea PSD a încălcat legea, trimite hotărârea în contenciosul administrativ și vei avea câștig de cauză.Ce mai tura-vura! Dar tu vrei să arăți botoșănenilor cât de corect și deștept ești și că musai trebuie să te realeagă la anul viitor. Așa-i maestre???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *