Eugen Țurcanu pierde funcția de director general la Direcția Servicii Publice Sport și Agrement. Ce au decis consilierii PSD!

Consilierii locali ai PSD au reușit să-l îndepărteze pe Eugen Țurcanu de pe funcția de director general al Direcției de Servicii Publice Sport și Agrement.

Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a venit cu un proiect de hotărâre de Consiliu Loxal prin care a propus transfomarea unui post de magaziner în director.

Deși primaruș Cătălin Flutur a spus că acest proiect este ilegal și că numirea unui director la o instituție din subordinea Primărei este atributul primarului, consilierii locali ai PSD nu au ținut cont de acest lucru și au cerut votul consilierilor.

Cu 12 voturi ”pentru” și nouă ”împotrivă” proiectul a trecut, fiind numit, astfel pe postul de director general al DSPSA Botoșani juristul  Aurel Chiriac. 

În aceste condiții, Eugen Țurcanu va trece pe funcția de director adjunct și se va ocupa de  administrarea bazelor sportive și spații verzi din municipiul Botoșani. Soarta finală a lui Eugen Țurcanu va fi tranșată, însă, de Instituția Prefectului, care va decide dacă acest proiect a fost legal sau nu. Până atunci hotărârea de CL își produce efectele, iar Aurel Chiriac va ocupa funcția de director general al DSPSA. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *