Un bărbat și-a rupt în bătaie iubita de supărare că s-a despărțit de el

Cătălin Graure, un kickboxer din Piteşti, a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a sechestrat şi rupt în bătaie fosta iubită, supărat că s-au despărţit, scrie observator.tv. Luptătorul de kickboxing Cătălin Graure, participant şi medaliat la campionate naţionale şi mondiale şi fost elev al lui Ciprian Sora, a fost reţinut de poliţia din Piteşti după ce şi-a sechestrat fosta iubită, a ameninţat-o cu un cuţit şi a rupt-o cu bătaia.

Sportivul şi-a lovit atât de tare fosta parteneră, încât a rupt uşile unui dulap.

El a fost reţinut şi urmează ca în 14 noiembrie să fie dus în faţa instanţei.Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au reţinut un bărbat de 24 de ani, din comuna Săpata, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe, furt, violare de domiciliu, distrugere și lipsire de libertate în mod ilegal.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara de 26 octombrie a.c., Cătălin Graure ar fi pătruns, fără drept, în locuința fostei concubine, din Pitești, pe care ar fi lovit-o și ar fi determinat-o, prin acte de violență, să nu părăsească locuința.

Totodată, la plecare acesta și-ar fi însușit, fără drept, cheile de la locuința persoanei vătămate.

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie

Potrivit Poliţiei, Cătălin Graure va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *