Un bărbat din Botoșani a plecat la pădure la cules de ciuperci, însă s-a rătăcit. Echipaje de la ISU, Jandarmi, Poliție și Poliție de Frontieră au plecat în căutarea acestuia

Echipaje de poliţişti de frontieră, poliţişti, pompieri şi jandarmi au căutat aseară un bărbat  de 50 ani, care a plecat duminică la cules de ciuperci, într-o zonă împădurită din apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Hilişeu Horia şi nu s-a mai întors.

Persoana obişnuia să meargă la cules de ciuperci, împreună cu mai mulţi membri ai familiei. Duminică, 27 octombrie, bărbatul împreună cu alţi câţiva membri de familie s-a deplasat în pădurea Hilişeu Horia pentru a culege ciuperci. La un moment dat, cetăţeanul s-a depărtat de grupul de culegători, nu a mai răspuns la strigătele lor, iar aceştia s-au panicat şi au semnalat dispariţia la numărul de urgenţă 112.

Fiind în zona de frontieră, dispeceratul ISU a solicitat sprijinul poliţiştilor de frontieră, alături de poliţişti şi voluntari. Imediat, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi s-au deplasat în zona indicată, unde au reuşit în mai puţin de o oră de la semnalare identificarea cetăţeanului şi predarea acestuia către echipajul SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *