Șoferi beți prinși la volan pe șoselele din județ

Doi șoferi au consumat băuturi alcoolice, apoi au urcat la volan. La scurt timp au dat nas în nas cu polițiștii, care le-au întocmit dosare penale. 

Poliţiştii oraşului Ştefăneşti aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza localităţii Manoleasa, au oprit pentru control un vehicul condus de un bărbat de 45 de ani din aceeaşi localitate.

 Întrucât persoana în cauză emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcoolscopică, valoarea rezultată fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Duminică,  poliţiştii Secţiei Rurale nr. 7 Darabani aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control un vehicul condus de un tânăr de 31 de ani din comuna Coţuşca.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 Pe numele celor doi s-au întocmit dosare penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *