Comunicat închidere proiect: Asociația Humanitas Tineret anunță închiderea proiectului „Agricultura modernă și managementul fermei, marketingul activităților și protecția mediului”

Asociatia Humanitas Tineret,  cu sediul in Botosani, Str. „Nicolae Iorga’, nr. 19, tel/fax: 0231/513033, anunta inchiderea  Proiectului cu titlul „AGRICULTURA MODERNA SI MANAGEMENTUL FERMEI, MARKETINGUL ACTIVITATILOR SI PROTECTIA MEDIULUI”.

Proiectul a fost finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014 – 2020, Măsura 19 LEADER, contract de finanţare pentru proiecte de servicii nr. C 1920011X116510704392/28.12.2018, Submăsura 19.2 „Sprijin pentru implementarea acțiunilor în cadrul strategiei de dezvoltare locală”, Masura M1.C.1/1C „Creșterea nivelului de informare și a competențelor în domeniul managementului și organizării activităților agricole ale managerilor și lucrărilor din ferme, prin acțiuni de formare profesională” in teritoriul GAL „Codrii de Arama”, Jud. Botosani si implementat de catre Asociatia Humanitas Tineret in perioada 28.12.2018 – 28.10.2019.

Obiectivul proiectului a fost:

Dobandirea de informatii si cunostinte relevante care sa permita gospodarirea corecta  a terenurilor agricole, cresterea calitatii managementului la nivel de ferma, restructurarea si modernizarea in sectoarele de procesare si comercializare pentru produsele agricole, contribuind astfel la imbunatatirea conditiilor de viata si reducerea somajului.

Astfel, s-au  desfasuratactivitati de informare si  de formare profesionala, care au vizat  persoane adulte din teritoriul GAL – „Codrii de Arama” – jud. Botoşani, (Orașul Bucecea, Com. Brăești, Com. Corlăteni, Com. Dimăcheni, Com. Leorda, Com. Mihai Eminescu, Com. Nicșeni, Com. Roma, Com. Știubieni, Com. Ungureni, Com. Văculești, Com. Vorniceni), persoane implicate în domeniul  agriculturii şi industriei alimentare, in total 310 persoane.

Valoarea totală a proiectului a fost de 54.003,70 euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *