Consilierii locali ai PSD vor un director doar pentru Parcul Cornișa. Pe cine propun!

Consilierii locali ai PSD nu renunță la ideea de a mai numi un director la Direcția Servicii Publice Sport și Agrement Botoșani. Astfel, potrivit unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local, care va fi supus spre dezbatere în ședința de luni, DSPSA care acum are un director general și unul adjunct ar urma să aibă un director general și doi directori, unul care să se ocupe de Serviciul Baze Sportive, respectiv de Serviciul Amenajări Spații Verzi, iar celălalt doar de Parcul Cornișa.

Ei propun, astfel, să transforme un post de magaziner în post de director și vin și cu persoana care să ocupe această funcție, respectiv consilierul juridic Aurel Chiriac, salariat în cadrul DSPSA. Consilierii PSD susțin că vor să obțină un management mai bun prin numirea unui nou director, considerând totodată că atribuțiile îl depășesc pe actualul director Eugen Țurcanu. 

Propunerea respectivă a fost făcută și în cadrul ședinței de Consiliu Local de săptămâna trecută, care a fost suspendată tocmai din cauza acestui proiect.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat atunci că nu este normal ca un post de muncitor să fie transformat în unul de director și a spus că, potrivit legii, numirea directorilor la o instituție din subordinea primăriei este atributul primarului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *