FOTO O familie întreagă în spital după accidentul de la Roșiori. O eroare a GPS-ului i-a dus pe acel drum

Trei membri ai unei familii au ajuns la spital în urma accidentului rutier de sâmbătă la amiază de la intersecția dintre drumul Costești- Roșiori cu drumul național Botoșani- Săveni.

Accidentul s-a produs ca urmare a unei neacordări de prioritate de către un tânăr de 25 de ani, care venea pe drumul secundar și care a pătruns în intersecție cu viteză.

Tânărul, din comuna Frumușica, se afla în mașina Volkswagen Passat alături de soția sa, în vârstă de 20 de ani, dar și de copilul de un an și câteva luni. Ei veneau de acasă, de la Frumușica, și trebuiau să ajungă la Roșiori. 

Pentru că nu au cunoscut drumul, ei au apelat la GPS. La ieșirea din municipiul Botoșani, aplicația i-a indicat șoferului să meargă prin centrul localității Răchiți, prin fața Primăriei și să iasă de pe un drum local în dumul Costești- Răchiți. 

Astfel, șoferul a ajuns pe drumul respectiv pe care nu îl cunoștea și nu știa că urmează să se intersecteze cu drumul național. Cel mai probabil, atent la GPS, acesta a ignorat indicatorul „STOP” și a pătruns în drumul național fără a acorda prioritate. În acel moment, a fost lovit de un Audi, condus de un tânăr de 19 ani, care nu a putut face nimic pentru a evita impactul.

Din fericire, niciunul dintre membrii familiei transportate la Spitalul Județean de Urgență Mavromati nu este în stare gravă. Copilul se afla în scaunul special în momentul accidentului și a fost protejat de centura de siguranță.

 

FOTO Accident cu trei răniți la Botoșani! Două mașini s-au ciocnit, apoi una s-a răsturnat de mai multe ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *