Sfâșietor! O fetiță a stat o noapte întreagă într-o scară de bloc pentru a-și aștepta părinții

Ana-Maria Moldoveanu, o fetiță de 12 ani din Piatra Neamț, a stat o noapte întreagă într-o scară de bloc, așteptându-și părinții. Aceștia sunt plecați la muncă în străinătate, dar fata a auzit că urmează să ajungă acasă și a sperat să le facă o surpriză. Aceștia nu au venit, iar copila a stat în zadar în scara blocului.

Copila a fost găsită sâmbătă dimineață într-o scară de bloc din oraș după ce a fost dată dispărută de vineri la amiază. Ana Maria  a plecat de la școală, însă nu s-a mai întors la locuința în care era cazată de o cunoștință. Polițiștii au pornit în căutarea ei și copila a fost găsită dimineață în scara blocului în care locuise cu părinții săi.

„Fetița dispărută ieri după ce a terminat orele la școala a fost găsită. E cea mai buna veste de moment. Și e , cu certitudine , o reușita comună : a poliției, a Jandarmeriei, a poliției locale, DAR mai ales a OAMENILOR care au văzut cazul pe rețelele de socializare și au ieșit din case, in miez de noapte, și au căutat-o !! Eu știu 4 ( Care au vrut sa rămână anonimi , care nu au făcut vâlvă, dar care au stat câteva ore să caute un copil!!). Și am sentimentul ca au fost mult mai mulți Oameni.
Să ieși din casă la 1 noaptea și sa cauți un copil pierdut …nu e puțin !!! In fata lor și a celor care au dat măcar SHARE la aceasta poveste , ma înclin cu drag și cu respect !!
Povestea are final fericit ( fetița a fost găsită in scara unui bloc de pe strada Grigore Ureche, vie și nevătămată !). Ajunsese acolo , însă, pentru ca a stat acolo cu chirie , in urma cu ceva timp. A stat alături de părinții ei care au fost nevoiți sa plece la munca in străinătate. Și sa o lase in grija unei cunoștințe apropiate. A mers acolo pentru ca PĂRINȚII i au spus ca cor veni acasa ! Și fetița s a bucurat ca ii va revedea. Și a mers acolo să ii aștept , să se bucure de venirea lor ; a mers acolo unde a știut ea ca a avut clipe fericite!!! Doar ca între timp , planurile s au schimbat și ei nu au mai venit. Iar fetița a rămas sa viseze in scara unui bloc in care a trăit clipele ei de fericire …. Ați citit, poate mulți dintre voi, povestea “Fetița cu chibriturile”.
Eu am retrăit o in aceasta dimineața”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *