Octavian, tânărul student din Botoșani care le-ar putea da clasă multor politicieni români. „În viață nu eșuezi dacă țintești prea sus și ratezi, ci dacă țintești prea jos și nimerești”

Octavian Eusebiu Halici este un tânăr din Botoșani, student în București, cu rezultate excepționale, care  a participat la un stagiu de trei săptămâni în Canada, organizat de asociația al cărei președinte este Vania Atudorei, cetățean de onoare al Botoșaniului.

Tânărul este student în anul II în cadrul Facultății de Științe Politice în limba franceză.

Acum trei ani, el a obținut premiul I la Olimpiada Internațională de Limba Franceză. Primul contact cu limba franceză a fost la 10 ani, când tatăl său i-a oferit o colecție de cărți de la Jules Verne.

Eusebiu a ales să studieze științe politice în limba franceză pentru că visează să aibă o carieră în domeniul diplomației. 

Botoșăneanul a fost prezent de două ori la Palatul Cotroceni.

În viață nu eșuezi dacă țintești prea sus și ratezi, ci dacă țintești prea jos și nimerești”, a fost mesajul tânărului botoșănean, în cadrul unei emisiuni la TVR.

Iată un interviu pe care Octavian Eusebiu l-a dat pentru TVR (de la minutul 35):

2 thoughts on “Octavian, tânărul student din Botoșani care le-ar putea da clasă multor politicieni români. „În viață nu eșuezi dacă țintești prea sus și ratezi, ci dacă țintești prea jos și nimerești”

  1. Din păcate alăturarea de domnul Atudorei nu-i aduce respect, dimpotrivă, domnul acesta are o reputație in Canada, aduce aici tineri băieți in fiecare an. Eu ca mama nu mi-as lasă fiul prin preajma dumnealui, deși are o vărsta respectabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *