Incredibil! Două femei din Botoșani s-au luat la bătaie. Una a ajuns în stare gravă la spital, fiind lovită cu toporul în cap

O femeie de 73 de ani, din  județul Botoşani, a fost snopită în bătaie de o vecină de-a sa, de 42 de ani. Incidentul a avut loc joi seară, în comuna Todireni, când cele două s-au intersectat în apropierea casei femeii de 42 de ani și, pe fondul unui conflict mai vechi, s-au luat la ceartă, după care la îmbrânceli. 

Femeia mai tânără nu a stat prea mult pe gânduri , a luat un topor din casă, și a lovit-o pe bătrână peste cap şi faţă.

Victima a sunat la 112 și a cerut sprijinul cadrelor medicale. Femeia a fost transportată la spital cu traumatism cranian acut, traumatism cranio-facial.

Cazul este anchetat și de oamenii legii.

Ieri, am fost sesizati prin SNUAU 112, de o femeie de 73 de ani din satul Iuresti, despre faptul ca ar fi fost agresata de o vecina.  In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca, in seara zilei de 24 octombrie, pe fondul unui conflict mai vechi, o femeie de 42 de ani din aceeasi localitate ar fi lovit-o cu un obiect taietor pe femeia de 73 de ani. S-a intocmit dosar penal pentru lovire sau alte violente”, a declarat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean. 

 

One thought on “Incredibil! Două femei din Botoșani s-au luat la bătaie. Una a ajuns în stare gravă la spital, fiind lovită cu toporul în cap

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *