Post de director medical scos la concurs într-un spital din Botoșani, după demisia unui medic

medic de familie, stiri, botosaniSpitalul de Recuperare ”Sf.Gheorghe” din Botoșani a scos la concurs postul de director medical, după ce medicul Camelia Comanac a demisionat din funcție.

Demisia a fost înaintată în primăvară, iar în locul Cameliei Comanac a fost numit interimar pe funcție medicul Elena Boghian. 

Pentru că perioada de interimat a trecut, conducerea unității spitalicești a fost nevoită să scoată la concurs postul respectiv. 

Criteriile specifice sunt următoarele: sunt absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea medicină; sunt confirmați cel puțin medic specialist; au minimum 5 ani vechime în specialitatea respectivă.

Concursul /examenul pentru ocuparea funcțiilor specifice comitetului director – director medical – al unității se va organiza în data de 4 decembrie, ora 10.00 – proba scrisă, respectiv data de 4 decembrie, ora 13.00 – susținere orală a proiectului de specialitate, ora 14.00 – interviul de selecție, la sediul unității.

Data limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs este 22 noiembrie. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *