UNIQUE Residence Gh. Avramescu- asigură facilitatea de recompartimentare fără a afecta structura de rezistenţă

”Implementăm cu adevărat conceptul Made To Measure Apartment în toate proiectele noastre, marca UNIQUE Residence

Ne este cunoscută practica, tot mai răspândită printre cei care locuiesc la bloc, ca pentru un confort sporit, să se redimensioneze spațiile, să se realizeze ”modernizări” ale propriilor apartamente, afectând structura de rezistență a clădirii, în detrimentul siguranței tuturor locuitorilor blocului respectiv.

Cunoaștem, de asemenea, că, în contextul legislației mult mai restrictive și a normativelor tehnice actuale mult peste cele utilizate în proiectarea blocurilor vechi, se poate asigura un confort sporit specificat de către beneficiar încă din stadiul construcţiei unui bloc nou, în vederea unor recompartimentări ulterioare, fără a afecta structura de rezistenţă.

”La proiectul din Botoșani, str. Împărat Traian nr. 34, din zona G-ral Gh. Avramescu, lucrările de structură ale ansamblului de apartamente sunt în plină desfășurare, fiind în grafic, estimările de finalizare a acestora fiind pentru mijlocul lunii noiembrie.

Desigur, încă din aceste faze, și pentru acest ansamblu, asigurăm tuturor clienții noștri posibilitatea de a lua în calcul modificările spațiilor locuinței (încadrul execuţiei) fără a afecta structura de rezistenţă, facilitate prin care le oferim flexibilitatea de realiza recompartimentări şi amenajări interioare ulterioare sporite.

Oferim o gamă variată și completă a posibilităților de personalizare, de dotare / echipare a apartamentelor – la pachet cu un manual de utilizare SMART Home al apartamentului UNIQUE Residence–ceea ce este absolut normal în condițiile în care fiecare client este unic, are propriile valori de a locui, de a trăi, și, numai astfel vom implementa cu adevărat conceptul Made To Measure Apartment.”

 ALEGE să fii arhitectul propriului tău apartament!

Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupul de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale Botoșaniului, în Iași și Focșani – stadii de realizare:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *