FOTO Tragedie! O tânără de 22 de ani a murit înainte de nuntă, într-un cumplit accident rutier

Roxana Pihotovschi, o tânără în vârstă de 22 de ani, din comuna Frasin (Suceava), a murit nevinovată, înainte de nuntă, într-un cumplit accident rutier provocat de un şofer teribilist, scrie Observator.

Nenorocirea care a îndoliat o întreagă comunitate s-a produs pe 20 septembrie 2019, pe un drum de acces dintre localitatea Voroneţ şi Pârtia Şoimul din Gura Humorului. Filmul accidentului a fost făcut public acum, la o lună după tragedie. Vezi AICI VIDEO!

Viaţa Roxanei părea să fie perfectă şi recent fusese cerută în căsătorie de iubitul ei, astfel că cei doi tineri, dar şi familiile lor, se pregăteau de nuntă.

Roxana Pihotovschi lucra la o pensiune din apropierea pârtiei Şoimul, iar vineri, 20 septembrie 2019, la sfârşitul programului, s-a urcat într-un autoturism Mercedes, împreună cu alte patru colege.

La volanul maşinii se afla Elena Naghi, în vârstă de 22 de ani, din aceeaşi localiate ca şi Roxana. Cele cinci tinere terminaseră programul şi mergeau acasă, atunci când s-a produs tragedia.

În jurul orei 22.00, la scurt timp după ce au plecat de la pensiunea la care lucrau, maşina celor cinci fete a fost efectiv spulberată de un autoturism Volkswagen condus de un tânăr de 19 ani.

Andrei Cosmin Boghiu (19), şoferul Volkswagen-ului, conducea cu o viteză uriaşă, pe drumul îngust, iar într-o curbă, a intrat în plin în maşina în care se aflau cele cinci tinere.

Cu şase zile înainte de cumplitul accident, Roxana a fost cerută în căsătorie de iubitul ei şi a ţinut să împărtăşească cu toţi prietenii emoţiile pe care le-a trăit.

Tânăra a postat pe Facebook o poză în care apare în braţele iubitului, cu un buchet de flori în mână, la care a adăugat descrierea: ‘Nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *