Circulația va fi restricționată, vineri, în zona centrală a municipiului Botoșani

restrictii de circulatie, stiri, botosani, stiri din botosaniCirculația rutieră va fi restricționată, vineri, începând cu ora 10.15, în zona centrală a municipiului Botoșani, ca urmare a unor manifestări dedicate Zilei Armatei Române. 

Restricțiile vor fi impuse la intersecția dintre strada Cuza Vodă şi Calea Naţională

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, traficul rutier va fi restricţionat în zona Monumentului Eroilor Botoşăneni din cel de-al Doilea Război Mondial, respectiv intersecţia dintre Strada Cuza Vodă şi Calea Naţională, precum şi pe străzile adiacente monumentului pe parcursul derulării ceremonialului”, potrivit unui comunicat al Instituției Prefectului Botoșani. 

One thought on “Circulația va fi restricționată, vineri, în zona centrală a municipiului Botoșani

  1. Stimati romani, privitori la desfasurarea si marcarea Zilei Armatei Romane la 25 Octombrie!
    Valoarea unui militar roman in ochii guvernantilor, direct Liei Olguta Vasilescu(LOV) este aceea de valoarea cainilor de paza, adica le mai da un os sa roada, nu le-a mai dat din 2009 atunci cand prim-ministru era dl. Tariceanu, pana le-or cadea dintii. Armata Romana este prima si ultima institutie in existenta statului roman! Vreti voturi, o sa le aveti atunci cand va veti intoarce fata si catre aceasta institutie! Pensiile nesimtite sunt la cei din varful conducerii Administratiei Publice Locale si Centrale, precum si la guvernanti si la alte categorii pe care dumneavoastra le stiti foarte bine, nicidecum la bietii amarati de militari care au construit obiective si drumuri in Romania, cladirea Parlamentului unde astazi uzuliti si dormiti fara jena in vazul tuturor romanilor, santiere nationale si munci agricole etc. Armata Romana atat cat mai este ca efective si tehnica de lupta isi v-a face datoria fata de tara si de poporul ei, atat in timp de pace si de Razboi! Traiasca Armata Romana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *