Antrenorul FC Botoșani, neinteresat de vedetele de la Astra, dar recunoaște că va fi un meci greu duminică: Mă interesează ca vedetele mele să aibă atitudine

Antrenorul FC Botoșani, Marius Croitoru, se așteaptă la un meci greu, duminică, când echipa sa va întâlni Astra Giurgiu, de la ora 17.30. Speră ca jucătorii săi să fie motivați, să aibă atitudine și să-și aloce punctele puse în joc. 

Un meci dificil, un meci în care sunt puse în joc trei puncte. Situaţia în clasament nu ne oferă o lejeritate sau un repaos, fiindcă nu avem cum … Aţi văzut şi dumneavoastră, sunt echipe care de la locul zece au câştigat un meci şi au venit pe locul şase. Clasamentul este foarte strâns. Jucăm împotriva unei echipe care are jucători foşti internaţionali, jucători cu o calitate individuală incredibilă, dar şi noi suntem o echipă bună. Sper să iasă un meci frumos”, a spus Croitoru.

El susține că atitudinea va face diferența în teren și speră ca elevii săi să aibă o atitudine exemplară, exact cum au avut la meciul cu Iaşiul.

Am avut meciuri pe care, din păcate, nu le-am tratat aşa cum a trebuit, abordarea nu a fost cea pe care mi-am dorit-o eu şi am avut de suferit. Am avut cu toţii de suferit, pentru că am pierdut puncte. La un calcul simplu, aveam încă patru puncte lejer dacă aveam altfel de atitudine. Am avut 2-0 cu Astra, am avut 2-0 cu Clinceniul şi, datorită faptului că nu am fost concentraţi pe toată perioada partidei, am avut de suferit, am luat două puncte. Cu încă patru, probabil stăteam altfel astăzi, dar campionatul este lung. S-a terminat o primă parte din acest mini-campionat. Suntem acolo unde puţini credeau, dar cel mai important este ca la sfârşitul celor 26 de etape să fim acolo unde ne dorim cu toţii. Cel mai important pentru noi este meciul de duminică şi, după aceea, vom vedea. Va fi un meci greu. Ei au dat trei goluri lui Sepsi, care pe noi ne-a ţinut în corzi o repriză şi nu multe echipe se pot lăuda, în acest sezon, cu o victorie în faţa lui Sepsi. Undeva, suntem puşi şi noi în gardă faţă de Astra. Importantă este atitudinea pe care băieţii o au la ora jocului. Mai puţin contează ce fac antrenorii. Nu credeţi că se schimbă ceva în abordarea antrenamentului sau a meciului. Important este ce fac băieţii la ora jocului. Dacă au atitudine … Calitate au incredibilă”, spune antrenorul.

El susține că nu este interesat de vedetele de la Astra și nu îi este teamă de acești jucători.

Nu mă interesează. Mă interesează ca vedetele mele să aibă atitudine. Şi eu am multe vedete. Inportant este să mă gândesc la vedetele mele trebuie să le acorzi o atenţie, că sunt fotbalişti de rasă”, a adăugat tehnicianul.

 
 

2 thoughts on “Antrenorul FC Botoșani, neinteresat de vedetele de la Astra, dar recunoaște că va fi un meci greu duminică: Mă interesează ca vedetele mele să aibă atitudine

  1. Hai FC Botosani la victorie pe care o meritati din plin. Mi-a placut mult felul cum ati abordat meciul cu Iasiul, bravo baieti, la fel sa procedati si cu Astra. Cea mai mare bucurie a mea este sa castigati cele 3(trei) puncte. Bafta si mult noroc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *