Zona Metropolitană nu a derulat niciun proiect, însă angajații primesc lefuri. Flutur: Nu știu de ce dăm banii la Zona Metropolitană

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, consideră că angajații de la Zona Metropolitană Botoșani primesc salariile nemeritat.

De când a fost înființată, de aproximativ șase ani, Zona metropolitană nu a derulat niciun proiect, iar fondurile repartizate de primăriile care fac parte din asociație sunt folosite pentru ”plimbări nesfârșite”, susține Flutur.

Zona Metropolitană  este ținută de acel Consiliul de Administrație, formată de consilieri PSD și cei care decid dacă se tine sau nu. Curtea de Conturi a venit și ne-a întrebat de ce dăm bani la zona metropolitană. Nu ar fi vorba de salariile lor, ci de toate plimbările nesfârșite de acolo și de niște proiecte care nu au nicio finalitate până acum. Nu știu de ce dăm banii la Zona Metropolitană, nu am înțeles”, a spus Flutur. 

 

One thought on “Zona Metropolitană nu a derulat niciun proiect, însă angajații primesc lefuri. Flutur: Nu știu de ce dăm banii la Zona Metropolitană

  1. Nici eu nu inteleg de ce platim salarii la jumatate dintre angajatii primariei, ca sunt prea multi care taie frunza la caini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *