Locuri de muncă în instituții publice din Botoșani. Vezi cine angajează!

Mai multe instituții publice din județul Botoșani fac angajări. Posturile sunt atât pentru persoane cu studii superioare, cât și pentru persoane cu studii medii ori gimnaziale. 

Primăria Comunei Concești, judeţul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Compartimentului agricultură și cadastru. Vezi aici condițiile!

Spitalul Municipal Dorohoi, Județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de asistent medical generalist cu PL, grad debutant în cadrul Secției Boli Infecțioase. Vezi aici condițiile!

Liceul „Alexandru Cel Bun” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: muncitor calificat; îngrijitor. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Curteşti, Judeţul Botoşani organizează concurs pentru promovarea pe perioadă nedeterminată în funcția publică de execuție vacantă, de șef birou – Biroul buget, impozite și taxe locale, resurse umane și achiziții publice. Vezi aici condițiile!

Muzeul Judeţean Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de referent de specialitate, studii superioare, grad profesional III. Vezi aici condițiile!

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială din localitatea Suliţa, judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical debutant. Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială nr. 1, comuna Cristeşti, judeţul Botoşani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de îngrijitoare (studii generale), la Școala Gimnazială Nr. 2, Oneaga. Vezi aici condițiile!

Autoritatea Rutieră Română – A.R.R. organizează concurs pentru ocuparea postului de inspector de specialitate gradul II (S) din cadrul – Compartimentului Inspecție Siguranța Rutieră al Agențiilor Teritoriale A.R.R. Vezi aici condițiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *