Fond de vânătoare din Botoșani, scos la licitație de Ministerul Apelor și Pădurilor

fond de vanatoare, stiri, botosaniMinisterul Apelor și Pădurilor organizează, în baza Legii vânătorii și a protecției fondului cinegetic nr. 407/2006, atribuirea dreptului de gestionare a faunei cinegetice din cuprinsul a 24 de fonduri cinegetice din judetele: Alba, Bacău, Bihor, Botoșani, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Prahova, Sălaj, Vaslui și Vâlcea.

La Botoșani este scos la licitație Fondul de vânătoare Vorniceni, care se întinde pe o suprafață de apoximativ 9.400 de hectare. Potrivit specialiștilor, fondul este populat cu căprior, mistreț și și iepuri.

Dosarele de atribuire, intocmite in conformitate cu prevederile Regulamentului aprobat prin Ordinul ministrului mediului, apelor si padurilor nr.2020/2016, cu modificariie si compietariie ulterioare, se depun in termen de 30 de zile calendaristice de la data afisarii prezentului anunt, la sediul Ministerului Apelor si Padurilor-Registratura generala. Calea Pievnei, nr. 46-48, sector 1, Bucuresti, in urmatorul interval de timp: luni-joi orele 08:30-17:00 si vineri orele 08:30-14:30.

One thought on “Fond de vânătoare din Botoșani, scos la licitație de Ministerul Apelor și Pădurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *