Doi bătrâni din Botoșani, lăsați fără banii strânși din pensie. Au vrut să facă bine, dar acum își plâng în pumni

Doi bătrâni din comuna Ungureni din județul Botoșani au rămas, pe 22 octombrie 2019, fără o sumă de nu mai puțin de 13.000 de lei, pe care o strânseseră din pensia lor.

Ei au fost jefuiți de doi tineri care au intrat în curtea lor sub pretextul de le cumpăra televizorul vechi. Bătrânii Elena și Constantin Cojocaru i-au crezut pe cei doi, astfel încât s-au oferit să le dea televizorul. Profitând de naivitatea bătrânilor, hoții le-au cerut acestora să le schimbe niște bani, iar apoi i-au urmărit să vadă unde țin economiile.

„Doi indivizi de etnie romă au venit la ei in curte cu pretextul de a cumpara televizoare vechi .Acestia din urma chiar aveau un tv care nu-l mai foloseau si s-au gandit ca ar fi o ocazie buna sa scape de el. Dupa ce au negociat cu acestia unul dintre indivizi a întrebat-o pe batrana daca nu are să-i schimbe niste bani. Aceasta s-a oferit să-l ajute si a mers in casa unde avea economiile. Individul a urmarit o pe geam si a observat locul de unde a luat banii. Dupa ce i a schimbat banii unul dintre ei ii tinea de vorba pe cei doi batrani, iar celalalt s a retras spunand ca vrea sa dea unul telefon, timp in care a intrat in casa celor doi si le a sustras acea suma de bani. Apoi in cateva secunde s au facut nevazuti”, a povestit nepotul bătrânilor.

Potrivit acestora, la scurt timp, batrâna a intrat în casă și a văzut că banii lipseau. Au încercat să le dea de urmă, dar era prea târziu. Pensionarii nu au sesizat Politia și nu au nici prea multe informatii despre cei doi. 

One thought on “Doi bătrâni din Botoșani, lăsați fără banii strânși din pensie. Au vrut să facă bine, dar acum își plâng în pumni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *